MARY JANE

Den 2014-01-31, kl 16:55:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Denna hets om Mary Jane, för er som inte blir för lack och faktiskt orkar delta, utan att få psykbryt av alla inkompetenta fitthuvun som talar ur nattmössan, checka in denna artikel och få er ett gott skratt! 
 
http://debatt.svt.se/2014/01/30/barack-obama-avslojar-det-svenska-droghyckleriet/?fb_action_ids=1403154209936712&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B645256275532737%5D&action_type_map=%5B%22og.recommends%22%5D&action_ref_map=%5B%5D
 
Detta kommer aldrig någonsin bli utrett och klart.
I grund och botten så handlar d om människor, d är vi människor som är problemet. 
Att sätta en regel och att försöka sammanfatta ett så stort område med t.ex. ''farligt'' räcker inte, för d finns så mycket mer egentligen, och d är vi människor som skapar all kaos, inte lite cannabis. 
Inlärningssvårigheter, kan disskuteras i dagar om den här teorin....
 
Smör, är farligt, FÖRJBUD GENAST!
Men vi glömmer d finstilta;
Smör är farligt, om du överskrider d rekommenderade vardagliga intaget, under en viss period, då d kan leda till allvarliga hälsorisker.
 
D enda problem jag ser är ''människor'', vi försöker ettikera allt, samla in och katogorisera.
Vi kan inte alltid må bra, låta bli att skapa problem, hamna i dåliga vanor, men d ligger hos oss själva, att ta bort och förbjuda gräs, tar inte bort problemet. D kanske underlättar för vissa, som inte kan hantera d, men för dom som faktiskt kan d och bara får ut positiva saker av d, räknas inte dom? Och glöm inte alla andra miljarder människor som använder d av olika andra anledningar, och får ut olika saker av d.
EN MÄNNISKA, ÄR EN EGEN MÄNNISKA, SOM GÖR SINA EGNA VAL, BEROENDE PÅ PERSON, DESS EGNA VILJA, PROBLEM AND SO ON..
 
Ett halvkasst försök att ge en del av min åsikt, men som sagt, några få futtiga ord kan inte sammanfatta en så stor grej. Politiker och annat dumt folk, sluta vara så förbannat lata och gör rätt från början och ta itu med d verkliga problemet istället för att försöka sätta skyddsnät på allt som skulle kunna bli något dåligt.